ДПТНЗ «ВМВПУ»

Низький уклін Вам, вчителі

1209 переглядів

Вітаємо вас всіх з чудовим святом,

Воно і ніжністю, і радістю дзвенить,

Педагог! У слові цім багато

Добра, любові й радості звучить.

 

У прекрасну пору року приходить до нас освітянське свято – День працівника освіти. Не обминуло це свято і наш навчальний заклад. Так 3  жовтня 2013р. в актовій залі училища відбувся урочистий концерт на якому директор «ВМВПУ»  Дмитрик О.Д. привітав колектив училища з цим святом.    

Учитель... таке ніжне, світле слово. Воно лунає так дзвінко, як чисте джерельце, воно лине, як та провідна зірка, що осіває путь. Воно ніжне, як барвистий осінній листок, що падає додолу від найменшого подиху вітру. Але водночас це слово закликає до праці, до дії, творчого пошуку, самовизначення та реалізувати все це можливо лише за великої любові до справи якою займаєшся.

Недаремно свято працівника освіти  відзначається восени. Бо як і  осінь,  що славиться різнобарв’ям своїх  кольорів, в праці педагога ніколи немає чорного та білого, а завжди присутня ціла палітра почуттів, емоцій та вражень.

Саме такі осінні барви всім присутнім дарували учасники творчих колективів училища: ансамбль  педагогічних працівників «Джерело», вокальний гурток «Душі криниця», хореографічна студія «Мальви» та сольні виконавці.

 

Заст. директора з ВР

Л.О. Біла