ДПТНЗ «ВМВПУ»

« Міс Вінниця 2014 »

1353 перегляди
"Міс Мас-медіа 2014"

23 березня у Вінницьком­у музично-драматично­му театрі. ім. М. Садовськог­о відбувся конкурс краси « Міс Вінниця 2014 ». 

Через трагічні події у Києві, а потім унаслідок вторгнення­ військ до Криму, терміни проведення­ фіналу конкурсу переносили­ся двічі. Однак, конкурсант­ки продовжува­ли працювати над собою , тому що дуже хотіли, щоб конкурс таки відбувся.

Тижні наполеглив­их тренувань пішли всім на користь. Молоді дівчата радували очі глядачів своєю красою і грацією.

Корону і звання найкрасиві­шої дівчини Вінниці, яка представля­тиме наше місто на конкурсі « Міс Україна 2014 », отримала 20 - річна Тетяна Кияшко.

У конкурсі краси брала участь Катя Воронюк - учениця групи № 19 нашого навчальног­о закладу, що навчається­ за професією «Оператор комп'ютерн­ого набору. Обліковець­ (з реєстрації­ бухгалтерс­ьких даних)». 

Медійне журі конкурсу оголосило переможниц­ею "МІС МАС-МЕDIA 2014" нашу Катю Воронюк. Вона не змогла стримати сліз радощів.

Вітаємо тебе Катрусю!!!­ Зичимо тобі добра і щастя, великої наполеглив­ості і наснаги, удачі та нових яскравих перемог у майбутньом­у! 


Огляд художньої самодіяльності

1117 переглядів
«Культурна спадщина Європи»

 

З метою художньо-естетичного виховання учнів, виявлення їх музичних та артистичних здібностей 21 березня 2014 року в актовій залі нашого навчального закладу пройшов обласний фестиваль-огляд художньої самодіяльної творчості.

«З піснею в Європу» (слова Олени Вітенко, музика Ольги Янушкевич) розпочав концерт вокальний ансамбль «Джерело» (керівник Ольга Янушкевич) та хореографічний ансамбль «Мальви» (керівник Оксана Македонська). Не залишились байдужими члени журі та глядачі після виконання пісні «Україна», яку заспівав Максимець Андрій та Котик Марія. Вокальний ансамбль «Душі криниця» (керівник Олена Чорна) виконав дві різножанрові пісні «Платье» (соліст Максимець Андрій) та «Волошкові очі». Танцювальний ансамбль «Мальви» (керівник Оксана Македонська) продемонстрував свою майстерність під час виконання танцю «Фламенко» та спортивної композиції «Ми разом, нас багато». Уривок з п’єси Миколи  Куліша «Мино Мазайло» виконав драматичний гурток «Аматор» (керівник Ігор Лисенко). Родзинкою огляду був виступ вокального ансамблю «Джерело» (керівник Ольга Янушкевич), учасники якого виконали польською мовою пісню «Lisovchik» (слова та музика Томаша Падури)

Завершальним номером була пісня на слова Оксани Дунської, музику Ольги Янушкевич «Дай, Боже, щастя», яку виконали колективи ансамблю «Джерело», хореографічного  ансамблю «Мальви» та вокального  ансамбль «Душі криниця».

 

Культорганізатор

Чорна О.М.


Звiльнення Вiнниччини вiд нiмецько-фашистських загарбникiв

1415 переглядів
70-річниця визволення Вінниччини

 

20 березня учні групи №1 на чолі з підполковником Тимощенком Є.С.  взяли участь у церемонії покладання квітів до Меморіалу Слави і вшанування загиблих українських воїнів з нагоди 70-ї річниці визволення Вінниччини від німецько-фашистських загарбників у Другій світовій війні.

Мітинг-реквієм відбувся за участі керівництва області і м. Вінниці, ветеранських і громадських організацій, українського духовенства, політичних партій та молоді, які прийшли в цей день вклонитися пам’яті воїнів, що віддали своє життя в боротьбі з німецькими окупантами.

Сімдесята річниця визволення Вінниччини від німецько-фашистських загарбників є Днем пам’яті для усіх українців, мешканців нашого міста та Вінницької області.

 

Культорганізатор

Чорна О.М.