ДПТНЗ «ВМВПУ»

Всеукраїнський семінар-нарада

1166 переглядів

Згідно наказу Міністерства освіти і науки України на базі Вінницького міжрегіонального вищого професійного училища з  17 по19 вересня 2013 року проходить Всеукраїнський семінар-нарада представників Асоціації «Український національний центр навчально-тренувальних фірм «Централь».

В програмі заходу розгляд концептуальних підходів до розробки проекту Закону України «Про професійну освіту» та визначення кола завдань навчальних закладів професійно-технічної освіти щодо впровадження ІКТ в навчально-виховному процесі.

Зі вступним словом до учасників семінару-наради звернулась голова Ради Учасників Асоціації УНЦ НТФ «Централь» Щербак О.І.

Проблеми розвитку професійно-технічної освіти у Вінницькій області висвітлив у своїй доповіді  заступник директора Департаменту освіти і науки облдержадміністрації - начальник управління професійної освіти, інноватики та науки Бачинський В.Г.

В рамках програми семінару-наради, творчою групою викладачів була проведена презентація досвіду навчального закладу щодо впровадження інформаційних технологій, зокрема організація методичної роботи в навчальному закладі, впровадження електронних навчально-методичних комплексів в навчальний процес, інформаційно-комунікаційні технології в управлінські діяльності, а також використання  здоров’язберігаючих технології у ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне училище».

Підсумком роботи семінару-наради представників Асоціації «Український національний центр навчально-тренувальних фірм «Централь» є обмін досвідом та налагодження подальшої співпраці навчальних закладів, що входять до складу Асоціації.

Гавриш Н.Л.