ДПТНЗ «ВМВПУ»

День Знань

1310 переглядів

Знову свята радісні хвилини,

Безліч вересневих привітань.

Знов училище і мати Україна

Нас вітає всіх зі святом Знань!

 

День знань завжди є особливим святом для першокурсників. Адже для них усе вперше: перші зустрічі, перші враження, перші приємні хвилювання довгоочікуваного і невгамовного учнівського життя.

За давньою традицією, посвята в учнівську родину навчального закладу відбувається на урочистій лінійці 1 вересня, поважним гостем якої став головний спеціаліст департаменту професійно-технічної освіти Міністерства освіти і науки України Якимчак Анатолій Вікторович. Він звернувся з привітальним словом до учнівської молоді та педагогічного колективу, а адміністрація навчального закладу, в свою чергу, провела для нього ознайомчу екскурсію кабінетами та лабораторіями, що обладнані сучасними засобами навчання. Свої приємні враження про ВМВПУ Анатолій Вікторович  залишив у книзі відгуків.

Не залишив поза увагою навчальний заклад  і представник Вінницької філії ПАТ Укртелеком Герасимюк Володимир Сергійович, який був випускником нашого училища у 1973 р. У своєму привітальному слові  Володимир Сергійович поділився особистим досвідом за роки учнівства з першокурсниками, які лише починають крокувати шляхом професійно-технічної освіти.

Для винуватців свята була розроблена цікава програма свята, яка передбачала екскурсію по навчальному закладу, відвідування «Світлиці», Музею історії розвитку училища та перегляд випусків новин телепресцентру ВМВПУ в актовій залі.

     Зрозуміло, що вступ до училища - це лише перший крок до майбутньої професії. Можливо, несміливі будуть перші Ваші кроки, бо все тут нове, незвичне ще для Вас і невідомо, що чекає попереду – перемога чи поразка. Проте, будьте  впевнені, що за допомогою кваліфікованих, високоосвічених викладачів та майстрів, моральною підтримкою ваших батьків Ви з легкістю прийдете до омріяної мети і зможете стати справжніми конкурентоспроможними на ринку праці робітниками.

     Бажаю Вам, щоб роки навчання в училищі були плідними на знання та багатим на цікаві пригоди, нових друзів, коханих. Зі святом Вас!

Заст. директора з ВР
Біла Л.О