ДПТНЗ «ВМВПУ»

Свято обдарованої молоді

1273 перегляди

25 вересня 22012 року у ДПТНЗ «Вінницьке міжрегіональне вище професійне-училище» відбулося Свято обдарованої молоді. На ньому відзначили учнів, які посіли призові місця в предметних олімпіадах,  турнірах, мистецьких конкурсах та спортивних змаганнях, брали участь в проектах та конкурсах професійної майстерності, конкурсах-фестивалях художньої самодіяльності.  

Із вітальним словом до учнів та педагогів звернувся директор навчального закладу Дмитрик О.Д., зазначивши актуальність у наш час роботи із обдарованою молоддю, необхідність підтримки та надання можливості реалізації творчого та інтелектуального потенціалу.

З метою стимулювання, підтримки та заохочення талановитої молоді майже 190 учасників свята нагороджено Почесними грамотами, дипломами, відзнаками та грошовими преміями в номінаціях «Відмінник навчання», «Інтелектуал», «Професійна майстерність», «Митець року», «Спортсмен року», загальний фонд грошових винагород склав 9000 тис. грн.. Таке відзначення найкращих учнів має на меті піднести престиж знань та інтелекту. Навчальному закладу є чим пишатися:

  • Учасники проекту «Моральний вчинок» брали участь у Всеукраїнській акції «Моральний вчинок» та в номінації «Культурологічний проект» посіли II місце.
  • Учень групи № 1 Овчарук Юрій у обласному конкурсі ім. П. Яцика став переможцем у номінації «Оригінальний виклад думок у творчому завданні».
  • Учень групи № 35 Чміхаленко Володимир у X Міжнародному відкритому конкурсі із Web- дизайну та комп’ютерної графіки у I турі виборов II місце в номінації «Програмна реалізація», а у II  турі – перше місце.
  • У Міжнародному конкурсі ім. Я. Корчака учень групи №6 Пахолюк Тарас посів 3 місце.
  • У обласному конкурсі «Пісня над Бугом» учениця гр. №17 Онуфрійчук  Євгенія виборола II місце, а учениця групи № 34 Мороз Юлія - III місце.
  • У обласному конкурсі проектів «Пирогов – видатна особистість Вінниччини!» учасники бібліотечного гуртка здобули абсолютну перемогу.

Чудовим подарунком для учасників та гостей свята стали пісні у виконанні талановитої співочої учнівської молоді.