ДПТНЗ «ВМВПУ»

Прощавай, училищна родина!

1201 перегляд

Ось і настав цей незвичайний день. День святковий радісний, веселий і сумний водночас. День роставання з училищем, рідними затишними стінами навчальних кабінетів, гомінкими коридорами, добрими наставниками, другою домівкою.

26.06.2013р. педагогічний та учнівський колектив став свідком важливої події в житті наших учнів: вони закінчили ВМВПУ!

У кожному суспільстві найбільше цінується освічена особистість. Своєю працею вона збагачує Батьківщину, прославляє її духовність та здобутки. Ми впевнені, що такими і є наші випускники груп № 17, 21, 25, 26, 27, 29, 30, 34, 35, 40, 41, 42, 1, 4, які отримали атестати про повну загальну середню освіту та дипломи кваліфікованих робітників. Приємно відмітити, що 23 учням вручили  дипломи з відзнакою, нагородили почесними грамотами та цінними подарунками, а Мельничук Ірина та Петрова Інна отримали золоту та срібні медалі за високі досягнення у навчанні.

Із привітальним словом до випускників звернувся директор училища Дмитрик Олександр Дмитрович. Він побажав їм  міцного здоров'я, творчих успіхів, кар'єрного росту і Господнього благословення в усіх добрих справах та задумах. Також випускників привітав завідувач відділом навчально-методичного центру професійно-технічної освіти області Марчук Василь Анатолійович.

На честь випускників лунали вітання від випускника 1973 року начальника бюро з підготовки робітничих кадрів вінницької філії ПАТ «Укртелеком» - Герасимюка Володимира Сергійовича та випускника 1964року начальника планово-технічного відділу ТОВ ТК «Вінтелепорт» Савгіри Олександра Івановича, які відмітили високий рівень отриманих знань та вмінь випускників та побажали в майбутньому впевнених кроків у доросле життя, досягнення поставлених цілей та щасливої долі.

В свою чергу дорогі наші випускники у цей святковий і урочистий день від імені усього педагогічного колективу  дозвольте сердечно привітати всіх вас та ваших рідних і близьких з успішним здобуттям вами відповідної освіти. Пам’ятайте, що життя людини – це постійна праця, удосконалення себе і всього, що вас оточує. Та знайте: двері училища завжди відкриті для Вас!!!