ДПТНЗ «ВМВПУ»

День святого Валентина

894 перегляди

Для закоханих День Святого Валентина особливий день, адже саме цього дня люди можуть нарешті зізнатись один одному у своїх почуттях. Саме 14 лютого вершаться долі багатьох закоханих.

Наше училище з’єднало не одне серце. Деяких поєднало в сімейні пари, а в деяких Амури кохання влучили стрілою у серце, щоб вогонь любові сповнив їх життя радістю, теплом, світлом.

Кожен день, йдучи просторими коридорами нашого навчального закладу, я бачу багато закоханих пар, очі яких іскряться від погляду один на одного. В цих очах – мрії про щасливе майбутнє.

В нашому закладі до дня Святого Валентина підготували надзвичайно гарну та цікаву програму, яка була наповнена піснями, танцями, конкурсами, веселощами.

11.02.2014 р. в актовій залі училища відбулась розважальна гра «Кохання з першого погляду», де активну участь брали учні, що мешкають в гуртожитку. Ідеальна пара була нагороджена білетами на виступ вінницької співачки О. Славної, яка в цей вечір виконувала пісні із репертуару всесвітньовідомої співачки У. Хьюстон.

Під егідою учнівського самоврядування працювала «Валентинова пошта», скористатися послугами, якої мали можливість усі бажаючі. Також, завдяки ініціативі учнів групи 42, щоб додати яскраві фарби до Дня закоханих, було створено святкове панно, на якому можна було розмістити свої вітання для одногрупників, вчителів та адміністрації.

Це свято для вас, дорогі наші учні, для тих, хто вже закоханий, і для тих, хто живе в передчутті цього великого чуда – кохання!

 

Заступник директора з ВР Біла Л.О