ДПТНЗ «ВМВПУ»

День Соборності України

892 перегляди

22 січня ми відзначаємо визначну подію в історії України. Це велике свято – День Соборності. Соборність - символ боротьби за волю, порозуміння між людьми… І часточка віри у краще майбутнє нашої великої родини, що зветься Україною.

21 січня 2014 року в актовій залі училища відбувся святковий концерт художньої самодіяльної творчості для учнів ПТНЗ міста «Україна – свята та єдина», де демонстрували свої таланти художні колективи навчальних закладів. Вихованці гуртка народного танцю «Мальви»( керівник Македонська О.), стали активними учасниками дійства, виконавши хореографічну композицію «Грай, музико, грай». Гостей та учасників концерту порадував виступ Вишневської Людмили і Голубович Любові із вокально-хореографічною композицією «Горлиця».

На честь свята 23.01.2014 р.  викладачами та учнями училища була проведена відкрита виховна година на тему: «Соборна мати Україна – одна на всіх, як оберіг». Під час заходу декламувались вірші відомих поетів, демонструвались відеоматеріали з історичними фактами та подіями, що передували здобуттю соборності.