ДПТНЗ «ВМВПУ»

Декада методичної комісії кухарів

1122 перегляди

Декада  методичної комісії кухарів, кондитерів відбулася у 2013 – 2014 навчальному році з 18 по 25 жовтня.

Позаурочна робота – невід’ємна складова навчально – виховної діяльності викладачів та майстрів навчального закладу. Вся система позаурочної роботи має як навчальну, так і виховну мету.

Позаурочна робота здійснюється систематично, але найповнішій реалізації її мети сприяє декада, яка у поточному навчальному році була проведена, на нашу думку, дуже цікаво, змістовно і, надіємося, ефективно. Кожен викладач та майстер взяв активну участь в організації та проведенні декади, розробив та провів власний захід і доклав чимало зусиль до реалізації підсумкового заходу.

22 жовтня майстром виробничого навчання  Прядун В. С. було проведено майстер-клас «Складання серветок» .    

Учням груп №1, 8  було продемонстровано послідовність підготовки  столової білизни, а також різноманітні варіанти складання серветок, що застосовуються для різних видів обслуговування.

24 жовтня викладачем Мазур Р.А. у 308 аудиторії для учнів груп № 1 та №41 першого курсу було проведено цікаву та змістовну бесіду «Здорове харчування» з використанням презентації про корисні та шкідливі продукти харчування, відеоролик, з якого учні дізналися 10 топових продуктів харчування. Учні брали участь у обговоренні теми, активно відповідали на запитання вікторини, загадок, брали участь у конкурсах за, що були нагороджені вітамінками.

22 жовтня  року 0 15 .00  в кабінеті 308 відбувся КВК (клуб веселих кухарят). Це змагання веселих та кмітливих, яке вимагало від учасників кмітливості, дотепності, наполегливості, гарної пам’яті, певного професійного та культурного рівня. Призові місця зайняли студенти: I місце - команда «Колобки» гр. 47,  II місце - команда «Красунчики» гр. 24.

Майстрами Молодовою Н.А., Олійник Л. М., Андрущенко Л. С.. Войцещук А. Г. було проведено цікаві та змістовні майстер – класи  «Оздоблення з дріжджового тіста», «Оздоблення салатів», «Оздоблення тортів», «Оздоблення з яєць».  У майстер-класах приймали участь учні груп № 8, 11. 32, 47, 24 , майстри та викладачі училища.